Voor hem

Alle vrouwen zijn het er mee eens. Een cadeau voor mannen bedenken is een ramp. Steeds weer opnieuw komen we terug uit bij parfum of andere standaard herenproducten. Hier bent u op het juiste adres voor originele en plezante kado tips voor mannen. Nu hebben wij als vrouwen wel het geluk dat mannen al zeer snel tevreden zijn met een kaartje of geld, maar een echt origineel kado voor hem is natuurlijk veel leuker!

Mannen houden van nieuw, snel en technologie

Er zijn heel veel cadeaus voor hem te bedenken. Wat dacht u van een gadget? Mannen houden van technologie en nieuwe handige hebbedingetjes. Een gadget is daarom een perfect kado idee voor mannen. Of geef een belevenis. Laat hem racen in een snelle sportbolide, hierin zullen alle mannen de wereld om zich heen vergeten en intens genieten van een super toffe ervaring. Naast deze kado tips, zijn een dvd of een videogame natuurlijk ook uitstekende keuzes als kado voor hem. Elke man houdt van films of een gewelddadige videogame, waardoor hij heel even van het echte leven kan ontsnappen.

Zoek droom of hobby gerelateerd

Daarnaast zijn de meeste echte bierdrinkers. Een bierpakket is daarom leuk kado voor hem. Ga voor verschillende soorten zware bieren, of juist voor blonde bieren als hij van frisse zomerbiertjes houdt. Ook kaartjes voor een sportwedstrijd zullen in de smaak vallen. Geef hem de kans om zijn favoriete club te bewonderen. Dit zal hij zeker waarderen. En veel mannen hebben een auto als hobby. Een fles autoshampoo komt dan altijd van pas! Kort om, zijn tal van mogelijkheden voor een leuk, origineel kado om hem te verrassen. Houd rekening met de dingen waar hij van houdt, zijn dromen en hobbies. Zo kunt u altijd een geschikt kado.

Artikelen

Kleding kado

Voor de modebewuste man is kleding een zeer geschikt cadeau. En zelfs voor mannen die niet zo bezig zijn met mode, kunt u kleding kado doen. Door dit als kado te kiezen, kunt u zelf iets uitzoeken wat u leuk vindt. Wat dacht u van een mooie trui van de nieuwe collectie van Antony Morato, of een heerlijke warme gebreide kolsjaal van Jack &

Lees meer...

Mooi wijngeschenk Parfum voor heren Kleding kado Wellnesspakket