Valentijnkado

Valentijn is een dag waarop u nog eens extra wilt laten weten hoeveel u van iemand houdt en hoe blij u bent met uw partner. Indien u iemand op het oog hebt is valentijnsdag het ideale moment om met een cadeau uit te pakken. Een vrouw versieren met het juiste cadeau? Het kan zo maar gebeuren. Dit kunt u door een cadeau te geven doen. Er zijn verschillende romantische valentijns kado's waar u aan kunt denken. Omdat er zoveel keuze is, hebben wij een aantal opties gekozen waardoor we u misschien wel kunnen helpen om het perfecte cadeau voor uw geliefde te bedenken.

Maak het romantisch

Een doosje bonbons, een lekkere fles wijn en een mooi bosje rode roze met daarbij een mooie, romantische handgeschreven kaart, is een lieve manier om te laten weten dat u extra aan uw partner denkt op valentijnsdag. Maar er zijn ook originelere valentijns kado's. Wat dacht u van een romantisch weekend weg. Heerlijk met z'n tweetjes genieten in een grote stad of juist in een mooi bosrijk gebied voor een ultieme romantische sfeer. Een overnachting is een echt valentijns kado's.

Geniet van een heerlijk etentje

Of wat dacht u van een heerlijk etentje in een hip restaurant. Reserveer vooraf en vraag voor een romantisch tafeltje met kaarsen en rozenblaadjes, dit zal uw partner nog extra doen verrassen en zal zeker voor een erg gezellig avondje zorgen. Of doe heel origineel en dek thuis op een romantische manier de tafel en bereid een 4 gangen maal voor uw geliefde. Een kado hoeft niet veel te kosten. Het gaat erom hoe veel tijd men er in steekt en de moeite die u er voor doet. Dit is van een grotere waarde dan de prijs. Een massage is hier een goed voorbeeld van. Het zijn vaak de kleine dingen die het doen. En mocht u nog op zoek zijn dan is de vrouwen versier cursus van Dr Al Phadoc (check www.lovegids.nl/) wellicht geen slecht plan!

Artikelen

Weekendje weg

Een weekendje weg is het ideale valentijnskado. Wat is er nu leuker dan gezellig met zijn tweeën een nachtje weg te gaan naar een leuke stad? Overdag heeft u de tijd om de stad te ontdekken, heerlijk te winkelen en te genieten van een drankje op een terras, waarna u lekker uit kunt gaan eten en geniet van een heerlijke overnachting in ee

Lees meer...

Kerstpakket als kerstcadeau Wellnesspakket Kado bon parfumerie Digitaal fotolijstje