Moederdag of vaderdag

Moederdag en vaderdag zijn speciale dagen waarop u uw ouders in het zonnetje zet omdat ze zoveel voor u doen en we willen laten weten dat we ze zeer waarderen. De tweede zondag van mei is het moederdag en vaderdag valt elk jaar op de tweede zondag van juni. Om uw ouders komend jaar nóg meer in het zonnetje te zetten op deze speciale dagen, hebben wij een aantal kado tips voor u bedacht waardoor ze zich zeker gewaardeerd zullen voelen.

Kado tips moederdag

Er zijn heel veel leuke originele dingen die u kan verzinnen om uw moeder te verrassen op moederdag. Zet haar bijvoorbeeld af bij een spa voor een heerlijk ontspannen dagje. Laat haar eens lekker genieten en helemaal tot rust komen, terwijl u alle huishoudelijke taken overneemt voor een dag. Of geef haar een leuke cadeaubon van haar favoriete parfumerie of kledingwinkel. Ook een heerlijk geurtje zal zeker in de smaak vallen. De leukste kado tip waarmee u haar zeer zeker zult verrassen is een heerlijk, zelfgemaakt, vers ontbijt op bed.

Leuke vaderdag cadeau tips

Ook voor vaderdag zijn tal van leuke kado tips te bedenken. Mannen houden van snelheid, sport en gevaar. Verras uw vader met slipcursus of een half uurtje rijden in een snelle bolide zoals een Ferrari of Porsche. Dit zijn ervaringen die hij nooit zal vergeten en waarbij hij zich op en top man zal voelen. Voor mannen die wel van een drankje op zijn tijd houden, is een bierpakket een erg leuk vaderdag kado. Of was zijn auto eens en doe de tuin.

Het zijn de kleine dingen die het doen

Zoals u ziet, zijn er tal van vaderdag en moederdag kado's te verzinnen. Van massages tot auto ritjes, van een ontbijtje tot de auto wassen. Allemaal stuk voor stuk leuke verrassingen voor uw vader of moeder om te laten weten dat u van ze houdt en u waardeert wat ze allemaal voor u doen. Een kado hoeft niet duur te zijn, al met kleine dingen kunt u hem laten zien dat u uw vader erg waardeert.

Artikelen

Parfum voor heren

Wilt u uw vader, man of vriend laten weten dat u erg veel van hem houdt en hem erg waardeert? Of wilt u hem gewoon eens goed verwennen en in het zonnetje zetten op bijvoorbeeld vaderdag? Een parfum is daarvoor een ideaal kado. DKNY heeft een speciale geur op d

Lees meer...

Parfum dames

Wilt u uw moeder, vrouw of vriendin eens heerlijk verwennen of in het zonnetje zetten op moederdag of gewoon zo een keer omdat u zoveel van haar houdt en haar wilt laten weten dat u haar waardeert? Geeft haar dan een heerlijke parfum cadeau. Met parfums zit je altijd goed bij vrouwen. Kies voor haar favoriete geurtje of ga voor een variant we

Lees meer...

Leg beeld vast op canvas Kado bon parfumerie Happy Cheque Mooi wijngeschenk