Huwelijks kado

Het is hartstikke speciaal als iemand gaat trouwen. Als een vriend of vriendin of iemand van uw familie zich gaat verloven of laat trouwen is dit een belangrijk evenement welke natuurlijk ongemerkt voorbij kan gaan. Een passend huwelijks kado is daarbij natuurlijk wel van belang. Vaak maakt het huwelijkspaar het de gasten makkelijk door een lijst op te stellen met huwelijkskado's welke het stel nog graag wil hebben. Maar wat als ze deze lijst niet hebben opgesteld en u vrije kaart krijgt in het kiezen en kopen van een mooie kado voor het huwelijk? Wij hebben een aantal originele en mooie kado tips voor een bruiloft samengesteld voor u.

Populaire huwelijkscadeaus

Het populairste huwelijkskado is nog steeds het envelopje. Maar erg origineel is het niet. Mocht je niks anders weten, verpak het geld dan op een leuke manier. Laat hun hobby meespelen bij het bedenken van een verpaktechniek voor het geld. Of keer het bedrag uit in de valuta van het land waarnaar ze op huwelijksreis gaan. Voor het huwelijkspaar is het leuk als u er een persoonlijk tintje aan geeft. Laat zien dat u er tijd in heeft gestoken, dit valt altijd goed.

Bruiloft kado

Wanneer het stel gaat samenwonen zijn cadeaus als een naambordje, woonartikelen of tuinartikelen geschikte, originele kados. Wat dacht u van een mooie boom? Deze staat symbool voor groei en leven. Erg geschikt als huwelijkskado dus. Ook wijn is een zeer geschikt cadeau voor een bruiloft. Het staat symbool voor feest en vreugde, alles waar het bij een huwelijk om draait. Genoeg opties voor een leuk huwelijkskado!

Artikelen

Huwelijksreis cruise

Wanneer iemand gaat trouwen wilt u natuurlijk wel een mooi cadeau geven dat ook speciaal is voor het bruidspaar. Een huwelijksreis cadeau geven is echt een heel leuk cadeau om te krijgen wat het koppel nooit meer zal vergeten. Al vanaf de tweede helft van de 20e eeuw, is het gebruikelijk in de westerse wereld om een uitgebreide vakantie te vi

Lees meer...

Mooi wijngeschenk

Een uitermate geschikt cadeau voor een huwelijk, verloving of een bruiloft is een wijngeschenk (tip: Wijnpakketgeschenk.nl. Ook wanneer het stel al meerdere jaren is getrouwd, en hierom een feestje geeft, is het een wijngeschenk wat zeer zeker in de smaak zal vallen. Het wijn kad

Lees meer...

Parfum voor heren Heerlijke wijnen om cadeau te doen Een kado tip om van te leren Parfum dames