Geboorte kado

Als je het kleine wonder van familie of vrienden dan eindelijk kunt gaan bewonderen na lange tijd wachten, kun je niet met legen handen aankomen.  Ook al kan de baby nog niet praten, hij verplicht u min of meer iets leuks mee te nemen. Maar wat is nu een echt geschikt geboorte kado? Is dat iets voor de ouders, of echt voor de kleine? Een aantal originele geboorte kado's hebben wij voor u omschreven om u te helpen bij het uitzoeken.

Bestel kleding met de naam van de baby

Wanneer er een nieuw familielid wordt geboren, zijn de opties van cadeaus enorm! Tegenwoordig kunt u heel gemakkelijke producten en artikelen laten personaliseren. Voorzie het cadeau van de naam van de kleine. Wat dacht u van een rompertje met een leuke tekst of de baby naam erop? Dit kan meteen gebruikt worden en is een erg leuk aandenken later. Of een baby boekje. Dit kan bewaard worden tot dat de baby op een leeftijd is dat hij meer gaat begrijpen.

Vul een mooie mand vol met handige spulletjes

Voor de ouders is het krijgen van een kraammand een heel leuk kado. Een kraammand kunt u zelf vullen met spulletjes die u leuk vind. Een paar voorbeelden zijn kleertjes, baby shampootjes, speeltjes, boekjes, een knuffeltje, luiertjes en zo door. Het zijn handige artikelen waar de ouders iets aan hebben en welke allemaal in verbinding staan met de geboorte. Een erg origineel kado is het aanbieden van een fotoshoot van het hele gezin, dus ouders en de kleine aanwinst. Dit is een mooie ervaring waar ze lang van kunnen genieten. Zeker wanneer de foto's daarna op canvas worden afgedrukt.

Artikelen

Leg beeld vast op canvas

Een fotoshoot is hartstikke leuk om cadeau te geven, al helemaal wanneer de ontvangers van dit cadeau net een baby hebben gekregen. Des te specialer is het om deze foto's op canvas te laten afdrukken. Geef daarom een foto op canvas kado en geef zo een blijvend kado waar men zeker van zal genieten, nog jaren na het krijgen. Een foto op can

Lees meer...

Happy Cheque Digitaal fotolijstje Een kado tip om van te leren Parfum dames